KÖFTECİ ENİŞTE'DEN ÇİNE MADRANSPOR'A TAM DESTEK
Eklenme : 20.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖFTECİ ENİŞTE'DEN ÇİNE MADRANSPOR'A TAM DESTEK

Çine Madranspor kendi evinde Koçarlı Menderes Spor'u 5-0'lık skor ile mağlup etti. Köfteci Enişte ilçe halkına galibiyet sevinci yaşatan futbolcu ve teknik heyeti maç sonu yemeğinde ağırladı. 



Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynanan karşılaşmada Çine Madranspor kendi evinde Koçarlı Menderes Spor'u ağırladı. Rakip filelere 5 gol gönderen Çine Madranspor üst üste ligdeki 3. galibiyetine ulaştı. Maç sonu yönetim, futbolcular ve taraftarlar galibiyet sevinci yaşadı. 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Acarlarspor karşısında ikinci galibiyetini alan Çine Madranspor'a maç öncesi kahvaltı ikramında bulunan Köfteci Enişte'nin İşletme Sahibi Onur Uçar bu kez 3. galibiyetini Koçarlı Menderes Spor karşısında 5-0'lık skor ile alan teknik heyet ve futbolcuları maç sonu yemeğinde ağırladı. 

Çine Köfteci Enişte İşletme Sahibi Onur Uçar; "Çine Madranspor ilçemizin vazgeçilmez köklü kulüplerinden bir tanesi ve biz bu değere sahip çıkmak zorundayız. Bugün ilçemize güzel bir galibiyet yaşattılar. Takımı tebrik ediyorum" dedi. 


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA