KÖFTECİ ENİŞTE’DEN ÇİNE MADRANSPOR’A TAM DESTEK
Eklenme : 11.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖFTECİ ENİŞTE’DEN ÇİNE MADRANSPOR’A TAM DESTEK

Çine’de faaliyet gösteren Köfteci Enişte İşletme Sahibi Onur Uçar, Çine Madranspor’a olan desteğini devam ettirir iken futbolculara yağmurluk hediye etti. Onur Uçar, “Çine Madranspor bize ait bir değerdir” dedi.

Çineli iş insanı Köfteci Enişte’nin İşletme Sahibi Onur Uçar, Eşin Grup Sökespor maçı öncesi Çine Madranspor’u idmanında ziyaret etti. Futbolculara yağmurluk hediye eden ve takıma olan desteğini her daim devam ettiren Onur Uçar, takıma moral oldu. ‘Çine Madranspor bize ait bir değerdir’ diyen Onur Uçar, “Çine Madranspor Türkiye’nin en eski efsanevi takımlarından bir tanesi. Bu değer bize ait. Bu değere sahip olduğumuz için mutluyuz. Sahip çıkmak ise bütün ilçe halkı olarak yine bize düşmektedir. Yeşil sahalarda ilçemizin onuru ve gururu için mücadele eden futbolcu ve teknik heyet ile yönetim kuruluna teşekkür ediyor her daim yanında olduklarını bilmelerini istiyoruz. Çine Madranspor’un hayat boyunca var olması için elimizden geleni yapmaya bu takıma sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.  




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA