Eklenme : 27.09.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KÖFTECİ CEVDET ÇORBADA DA İDDİALI

Çine’de uzun yıllar köftecilik sektörünün farklı alanlarında yönetici konumunda hizmet veren Cevdet Aldemir'in işletmesi Köfteci Cevdet Çine Köftesi'nin yanı sıra çorba çesitlerinde de iddialı.

Çine’de yaşayan ve uzun yıllar bir köfteci işletmesinde yönetici konumunda faaliyet gösteren Cevdet Aldemir bir süre önce kendi iş yerini kurdu. Adnan Menderes Bulvarı üzeri Yatağan istikametindeki yerinde hizmetlerine başlayan Köfteci Cevdet meşhur Çine Köftesi’nin yeni adresi olurken ayrıca sunmuş olduğu çorba hizmeti de müşterileri memnun etti. İşletme Sahibi Cevdet Aldemir, "7/24 sabah akşam açığız. Düğün sonrası insanlarımızın aileleri ile birlikte çorba ziyafeti için hissetmiş oldukları eksikliği gideriyoruz. Mekâmızda değerli müşterilerimizi ağırlamaktan mutluyuz. Onların mutlu olması bizim için çok önemli. Köfte ve diğer hizmetlerimizde olduğu gibi çorba hizmetimizinde beğenilmesi çok güzel. Özellikle akşam düğün bitimi bir çok güzel dostlarımız bizleri tercih ettiği için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA