KOCA'YA ROZETİNİ BAŞKAN KIVRAK TAKTI
Eklenme : 28.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KOCA'YA ROZETİNİ BAŞKAN KIVRAK TAKTI

CHP’ye yeni kayıt olan Ahmet Koca’ya parti binası önünde rozet takma merasimi gerçekleştirildi. Koca’nın rozetini Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak taktı.



AK Parti'den istifa ederek CHP ailesine katılan Ahmet Koca’ya rozetini Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak taktı. Başkan Kıvrak, Ahmet Koca’ya “Partimize hoş geldin” diyerek, CHP Çine İlçe Örgütü’nün büyük bir aile olduğuna vurgu yaptı.

“HAYATIMDA BÖYLE BİR KALABALIK BÖYLE BİR HEYECAN GÖRMEDİM”

Kendisinin 21 yıldır AK Partili olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Ahmet Koca, burada yaptığı açıklamada, "Partimizle şu ana kadar Soğukoluk, Camızağılı, Kargı mahalle ziyaretlerine gittim. Bugüne kadar böyle bir kalabalık, böyle bir heyecan daha önce görmedim. Mazbata sayın başkanımızda” diye konuştu.

“AİLEMİZ DAHA DA BÜYÜYECEK”

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de CHP Çine İlçe Örgütü’nün büyük bir aile olduğunu belirterek, “Yeni katılımlarla ailemiz büyüyor, daha da büyüyecek. 31 Mart’ta Başkanımız ve adayımız Mehmet Kıvrak’la hep birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA