Kıyamet koptu! Hakem Mete Kalkavan Galatasaray maçına forma giyip gitti
Eklenme : 02.10.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Kıyamet koptu! Hakem Mete Kalkavan Galatasaray maçına forma giyip gitti

Anadolu Efes ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayı Türk futbolunun önde gelen hakemlerinden Mete Kalkavan, tribünde takip etti. Deneyimli hakemin mücadeleyi izlemeye Anadolu Efes formasıyla gelmesi ise sarı-kırmızılı taraftarları sinirlendirdi. Galatasaraylılar sosyal medyada yaptığı yorumlarda Mete Kalkavan'ı adeta topa tuttu.



Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Anadolu Efes, Galatasaray NEF'i 77-68 mağlup etti. Parkedeki mücadele nefes keserken tribünde yer alan bir isim büyük dikkat çekti.

ANADOLU EFES FORMASI GİYDİ

Türk futbolunun önde gelen hakemlerinden Mete Kalkavan, Anadolu Efes-Galatasaray maçını tribünde takip edenler arasında en dikkat çeken isim oldu. Deneyimli hakemin maçı izlemeye Anadolu Efes formasıyla gelmesi ise büyük tartışma yarattı.

TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray taraftarı Mete Kalkavan'ın Anadolu Efes formasıyla maçı izlemesine büyük tepki gösterdi. Sarı-kırmızı renklere gönül verenler bu görüntüden sonra Mete Kalkavan'ın takımlarının futbol maçlarında adil bir tutum sergileyemeyeceğini iddia etti.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA