KIŞIN GELDİĞİNİN RESMİDİR
Eklenme : 20.12.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

KIŞIN GELDİĞİNİN RESMİDİR

Yurt genelinde soğuk hava etkisini artırdı. Birçok ilde kar yağışı etkili oldu.



Kırklareli ve Tekirdağ`ın yüksek kesimlerine kar yağdı.Tekirdağ`ın Malkara ilçe merkezinde etkili olan yağış nedeniyle bazı araçların üzeri karla kaplandı.Özellikle yüksek kesimlerde görülen kar, ilçenin bazı bölgelerini beyaza bürüdü. Kentte hava sıcaklığı 3 derece ölçüldü.Kar yağışı, Demirköy, Vize ve Kofçaz ilçeleri ile Bulgaristan`a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı civarını beyaza büyüdü.Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 derece ölçüldüğü bölgede, ulaşımda aksama yaşanmaması için Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Rize`de hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlerde kar etkili oldu.Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan yaylalar, kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı.Karın etkisini gösterdiği kentteki turizm merkezlerinden Ayder yaylasında güzel görüntüler oluştu.Kars`ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar nedeniyle görüş mesafesi düştü.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Kar kış hava

Yazılım EMA