KİREÇÇİ DERESİ İÇİN GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR
Eklenme : 08.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KİREÇÇİ DERESİ İÇİN GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR

Çine Karakollar Mahallesi’nde yer alan Kireççi Deresi, yaydığı pis koku ile birlikte çevreye mikrop saçmaya devam ederken Mahalle Muhtarı Gültekin Celep sorunun bir an önce çözüme kavuşması için AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’dan yardım istedi.



AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve partilileri ile birlikte Çine’nin Kahraman ve Karakollar Mahallelerini ziyaret etti.

Çine Karakollar Mahallesi’nde yer alan Kireççi Deresi, yaydığı pis koku ile birlikte çevreye mikrop saçmaya devam ederken Mahalle Muhtarı Gültekin Celep sorunun bir an önce çözüme kavuşması için AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’dan yardım istedi. Muhtar Celep daha önce birçok milletvekiline de aynı talebi aktardığını ifade ederken gerekli kurumlar ile yazışmalar yaptığını da söyledi.

Vatandaşlar derenin içerisindeki bakımsızlık nedeniyle etrafa yayılan pis koku nedeniyle evlerinde oturamayacak duruma geldi. Tabanı toprak olan derenin etrafındaki evlerin duvarları rutubet nedeniyle çürümeye başladı. Mikrop yuvası haline gelen derenin temizlenmesini bekleyen vatandaşlar, "Derenin kötü kokusundan temiz havaya hasret kaldık. Evlerimizin kapısını bile açamıyoruz. Derenin içerisi mikrop yuvası gibi sinekten geçilmiyor. Salgın bir hastalık yayılmasından endişe ediyoruz. Bu soruna acil bir çözüm bulunmalı, bizim dayanacak gücümüz kalmadı" dedi.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA