KIBRIS GAZİSİ HİDAYET BOZDAĞ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
Eklenme : 08.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KIBRIS GAZİSİ HİDAYET BOZDAĞ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Çine Kahraman İlkokulu’nda Gaziler Günü etkinliği gerçekleştirildi. Kıbrıs Gazisi Hidayet Bozdağ, öğrencilerle buluştu.



Çine Kahraman İlkokulu Öğretmeni Halil İbrahim Gülseven tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile Kıbrıs Gazisi Hidayet Bozdağ öğrencilerle buluştu. Öğrenciler Gaziler Günü’nün önemine dair konuşmalar yapıp şiirler okudu ve zeybek oyunu sergiledi. Okul Müdürü Mehmet Abbak, “Bugün eğer özgürce ve rahat bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu kahraman gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz. Gazilerimize sadece bir gün değil her gün hak ettikleri saygıyı ve değeri göstermeliyiz” dedi.

Öğretmen Halil İbrahim Gülseven ise; "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarım" dedi.

Kıbrıs Gazisi Hidayet Bozdağ ise; Kıbrıs Barış Harekatıyla ilgili anılarını ve duygularını öğrenciler ile paylaştı. Bozdağ’a okul tarafından çiçek takdim edildi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA