KENT PASTANESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YÜZDE 20’LİK İNDİRİM FIRSATI
Eklenme : 16.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KENT PASTANESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YÜZDE 20’LİK İNDİRİM FIRSATI

Çine’nin tanınmış esnaflarından Kent Pastanesi İşletme Sahipleri Akın ve Taşkın Altıntaş kardeşler ile Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okul Müdürü Serkan Bakırcı arasında imzalanan protokol ile okulda eğitim gören öğrencilere yüzde 20 indirim sağlandı.

Çine Kent Pastanesi İşletme Sahipleri Akın ve Taşkın Altıntaş kardeşler Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören öğrencilere destek olmak ve ilçede daha çok vakit geçirmeleri amacıyla masa adisyon ve tezgah satışlarında yüzde 20’lik indirim imkanı sundu. Çine’nin tanınmış esnaflarından Kent Pastanesi Akın ve Taşkın Altıntaş kardeşler ile Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okul Müdürü Serkan Bakırcı arasında imzalanan protokol ile okulda eğitim gören öğrencilere yüzde 20 indirim sağlandı.

ESNAFLARI KAMPANYAYA DAVET ETTİ

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, öğrencilere sunulan bu indirimin mutluluk verici olduğunu ifade ederken, “Ülkemizin farklı yerleşim yerlerinden ilçemize gelerek öğrenim gören evlatlarımıza sahip çıkmak ne güzel. Ben bu anlamda duyarlılık örneği sergileyen Altıntaş kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin ilçemizde vakit geçirmeleri ve sosyalleşmeleri ile birlikte ekonomilerine de destek olmak için diğer esnaflarımızı da bu protokolü imzalamaya davet ediyorum” dedi.

MÜDÜR BAKIRCI: ONUR VE GURUR DUYARIM

Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksek Okul Müdürü Serkan Bakırcı, öğrencilere sunulan bu fırsat için Kent Pastane İşletme Sahipleri Akın ve Taşkın Altıntaş kardeşlere teşekkür ederken diğer esnaflara örnek olabilecek olan bu protokolü birçok esnaf ile imzalamaktan onur ve gurur duyacağını ifade etti.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA