KENDİSİNDEN ÖNCEKİ MUHTARLARIN RESİMLERİNİ DUVARINA ASTI
Eklenme : 18.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KENDİSİNDEN ÖNCEKİ MUHTARLARIN RESİMLERİNİ DUVARINA ASTI

Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, kendisinden önce mahallesi için görev yapan muhtarların unutulmaması için fotoğraflarını muhtarlık bürosuna astı. 19 Ekim Muhtarlar Günü öncesi gündeme getirmiş olduğumuz bu durum takdir ve örnek kaynağı oldu.                                                      



Çine'nin Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, kendisinden önce muhtarlık yapmış 8 kişinin fotoğraflarını muhtarlık binasında oluşturduğu köşeye astı. Muhtarlık yapan kişilerin mahallede bırakmış oldukları hizmetler olduğunu ifade eden Muhtar Celep, "Köyümüz, Aydın'ın Büyükşehir olması ile birlikte mahalleye dönüştü. Karakollar, çok eski bir yerleşim yeri. Mahallede bugüne kadar muhtarlık yapan ağabeylerimizin hepsinin birer eseri bulunmaktadır. Eski muhtarlar için bir anı köşesi oluşturduk. Bu fotoğrafları bulabilmek için çok uğraştık. Birisinin fotosunu bulamadık ancak kara kalem çalışması ile fotoğrafını oluşturduk. Diğer eski muhtarlarımızın fotoğraflarına ulaşmaya çalışıyoruz. Muhtarlık kutsal bir görev. Mahalleme hizmet etmekten onur ve mutluluk duyuyorum. Benden önceki muhtarlarımızın yad edilmesi, hizmetlerinin anılması, değerlerinin unutulmaması için böyle bir çalışma yaptık. Hayatını kaybeden muhtarlarımızı rahmet ve minnet ile yad ediyoruz. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun" şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA