KAŞ BELEDİYE BAŞKANI TUĞÇE BÜFE'Yİ TERCİH ETTİ
Eklenme : 24.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KAŞ BELEDİYE BAŞKANI TUĞÇE BÜFE'Yİ TERCİH ETTİ

Antalya Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş Aydın İnciri için Tuğçe Büfe Tekel Bayi Yöresel Ürünler Satış Noktası'nı tercih etti. 



Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bulunan Tuğçe Büfe Tekel Bayi Yöresel Ürünler Satış Noktası müşterilerine kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyor. 

Antalya Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş Tuğçe Büfe Tekel Bayi Yöresel Ürünler Satış Noktası'nı tercih etti. Başkan Ulutaş, Aydın'ın meşhur incirini çok sevdiğini söyledi. Olkan Aydın, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ile tanışmaktan çok memnun kaldığını belirtti. Aydın, 'Başkan Bey kendisini tanıtmadan önce yörük olduklarını belirtti. Ben de, 'Yörüklerden zarar gelmez dedim. Sayın başkanı tanıdığıma memnun oldum' diye cevap verdim" dedi.

"HİZMETİNİZDEYİZ"
Tuğçe Büfe Tekel Bayi Yöresel Ürünler Satış Noktası İşletme Sahipleri Ercan Buluç ve Olkan Aydın; Müşterilerimize en güzelini sunmak için kaliteden ödün vermiyoruz. Yöresel ürünlerimiz başta olmak üzere ürün çeşitliliğimiz ve tekel ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz" dedi. 

MUTLU ULUTAŞ KİMDİR?
1978 yılında Kaş’ın Aklar Köyü’nde dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini Fethiye’de tamamladı. Üniversite eğitimlerini sırasıyla; Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı (Önlisans), Celal Bayar Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü (Lisans), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans) olarak tamamladı. Askerlik vazifesini kısa dönem olarak yaptı. Turizm ve tarım alanında ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.2008 yılında yapılan Ak Parti Olağan 3. Kaş İlçe Kongresinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Yönetim kademesinde Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2009 Mahalli İdareler Seçimi, 2010 Referandumu ve 2011 Genel Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlıkları yaptı. 11 Şubat 2012 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Kaş İlçe Kongresinde İlçe Başkanı olarak seçildi. 30 Kasım 2018 tarihinde Kaş Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden ayrıldı. İngilizce ve Almanca bilen Ulutaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA