KARGIN TİCARET HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ
Eklenme : 01.07.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KARGIN TİCARET HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ

Çine’de 1980 yılında Ahmet Kargın ile başlayan hizmet evladı İlhan Kargın ile devam ederken Kargın Ticaret Opet Kalkanlar Petrol Ofisi ile hizmet ağını genişletti.



Çine Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Kargın Ticaret hizmet ağını genişletti. 1980 yılında Ahmet Kargın’ın hizmet bayrağını evladı İlhan Kargın devraldı. Babasının izinden giderek ilçeye hizmet veren İlhan Kargın ile Kargın Ticaret 2015 yılından bu yana Lassa bayiliğini üstlenirken İnci Akü, New Holland yedek parça, MF Ford Case, madeni yağ ticaretine bir yenisini daha ekledi. İlhan Kargın öncülüğünde büyüyen Kargın Ticaret son olarak Opet Kalkanlar Benzinliği’ni de devralarak hizmet ağını genişletti.

İlhan Kargın 1980 yılından bu yana ilçeye hizmet vermenin gurur ve onurunu yaşadıklarını ifade ederek, “Çinemizde hemşerilerimize hizmet etmeye günün şartlarına uygun yenilikler ile ticaret ağımızı genişletmeye ve ilçemize yakışır bir şekilde işimizin başında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA