KARDEŞ MOBİLYA HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ! AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALARI İLE YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 20.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KARDEŞ MOBİLYA HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ! AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALARI İLE YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Çine’de mobilya sektörünün öncü firması Kardeş Mobilya 2. Şubesini halkın hizmetine açtı. “Biz Üretiyoruz Biz Satıyoruz” sloganı ile fark yaratan Kardeş Mobilya müşterilerine açılışa özel indirimli kampanyalar sunuyor.

Adres: Hamitabat Mahallesi 240 Sokak No: 18 (Atatürk İlkokulu karşısı)



Çine’de yarım asırdır müşterilerine hizmet veren Kardeş Mobilya hizmet ağını genişletti. Çine, çevre il ve ilçelerine hizmet veren Kardeş Mobilya 2. Şubesini açtı. Satmış olduğu malları kendisi üreterek müşterilerine güven sağlayan Kardeş Mobilya 2. Şubesinin açılışına özel indirimli kampanya başlattı. İşletme Sahibi Tarık Özhan, “Daimî amacımız daha çok üretmek, üretimi artırarak istihdam yaratmak. Kendi ürünlerimizi sattığımız için her ürünümüzün arkasındayız. 2. Şubemiz hepimize hayırlı olsun. Açılışa özel müşterilerimizin yüzünü güldürecek kampanya başlattık. Mağazamızda satışa sunduğumuz koltuk takımı 16 bin 750 lira, mutfak masa ve sandalyesi 2 bin 700 lira, paspas 20 lira, merinos battaniye 450 lira, sehpalar 280 lira. Bu gibi bir çok indirimli ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA