KARATEDE ALMIŞ OLDUĞU BAŞARI GÖĞÜSLERİ KABARTTI
Eklenme : 25.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KARATEDE ALMIŞ OLDUĞU BAŞARI GÖĞÜSLERİ KABARTTI

Çine Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörü Karate Antrenörü Baran Yonat Bulgaristan’da düzenlenen karate yarışmalarında 3 ayrı dalda derece yaparak gurur kaynağı oldu.

2022 tarihleri arasında Bulgaristan 12. Shotokan Karate Şampiyonası’nda Çine Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörü Baran Yonat 3 ayrı dalda derece yaparak bayrağımızı dalgalandırdı. Baran Yonat, WKF Komite müsabakasında 3.lük Jiyu İppon Komite'de 3.lük madalyası, Sambon Komite'de 1.lik madalyası alarak gurur kaynağı oldu.



Bir üst tura yükselen Baran Yonat Eylül ayında yapılacak Çekya Cumhuriyeti’nde ülkemiz adına yarışacak. Hedefinin altın madalya alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek şampiyonalara daha çok öğrenci yetiştirmek istediğini sporun daha geniş bir kitleye hitap edebilmesi için elinden gelenin en iyi şekilde yapacağını söyleyen Baran Yonat, “Aynı şekilde ilçemiz kapalı spor salonunda gençlerimize eğitimlerine de devam ediyoruz. Öğrencilerimizden de milli sporcular çıkarmak en büyük hedefimiz. Bize bu çalışma imkanlarını sunan başta Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ali Dinçer ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hiseyin Pınarcı'ya teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


KARATE SPOR ÇİNE

Yazılım EMA