KARAKOZ: AYDIN OLARAK TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR SONUÇ ELDE ETTİK
Eklenme : 27.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KARAKOZ: AYDIN OLARAK TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR SONUÇ ELDE ETTİK

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, “Aydın olarak Türkiye’ye örnek bir sonuç elde ettik” dedi.



CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ile birlikte CHP Çine İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Aydınlı heyeti; CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve CHP’liler karşıladı.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Vekilimiz Evrim Bey, Başkanımız Hikmet Bey’e bu süreçte bize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Keşke iktidar olsaydık ama olmadı. Sorunları hallederek yerel seçimlerdeki yerimizi alacağız. Çinemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“ÇOK UMUTLANDIĞIMIZ BİR SEÇİMDİ AMA OLMADI”

CHP Aydın İl Örgüt Başkanı Hikmet Saatçi, “Türkiye’de ilk kez iki turlu bir seçim yaşadık. Aydın’da iyi bir sonuç aldık, üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde maalesef kaybettik başaramadık. Çok umutlandığımız bir seçimdi ama olmadı. Moralimiz bozuk ama mücadelemize devam edeceğiz. CHP kökleri Kuvay-i Milliye’ye dayanıyor. Önümüzde bir seçim var. Azimli bir şekilde mücadelemize devam ediyoruz. Yere düşmedik sadece sendeledik” şeklinde konuştu.

 “ÇİNE’NİN HER ZAMAN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ise, “Yoğun bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte her zaman olduğu gibi Çine örgütü üzerine düşen görevi yaptı. Hepinize çok teşekkür ediyoruz. 3 olan vekilimizi 4’e çıkardık. Aydın olarak Türkiye’ye örnek bir sonuç elde ettik. Çinemiz Aydın’da ilk CHP’nin kazandığı bir ilçemiz. Her zaman bizim için çok önemli bir yeri var. Vekil örgütten talimat alır bu kararlılık ile sizler için çalışmaya devam edeceğim. Gece gündüz örgütümüzün emrindeyim” ifadelerini kullandı.

“HAK EDEREK 4. VEKİLİMİZİ ÇIKARDIK”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih, “Genel seçimlerde Çine örgütü olarak elimizden geldiğince çalıştık. Çine ve Aydın’da başarılı olduk. Önemli olan Türkiye’de başarılı olmaktı ama olmadı. Hak ederek 4. Vekilimizi çıkardık. Tüm örgütümüze teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine chp siyaset

Yazılım EMA