KARAKOLLARDA SEVİNDİREN YOL ÇALIŞMASI
Eklenme : 01.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KARAKOLLARDA SEVİNDİREN YOL ÇALIŞMASI

Çine Belediyesi Karakollar Mahallesi’nde vatandaşı zor kış şartlarında ulaşımını kısıtlayan yollarda onarım ve düzenleme çalışması başlattı.

Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep mahalle halkının talebi üzerine yolların onarım ve bakımı için Çine Belediyesi’ne talepte bulundu. Kışın yağan yağmur ile çamurlaşan ve vatandaşların ulaşımını kısıtlayan Kır Mevkisi Hastane yolunda onarım ve bakım çalışması başlatıldı. Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, “Vatandaşların taleplerini belediyeye ilettik. Başkan Enver Salih Dinçer’e bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Kışın mahalle sakinlerimize zorluklar yaşatan yolumuzda onarım ve düzenleme çalışması yürütülüyor. Bu yolda çok araç çamura saplandı, sokak sakinleri araçlarını park edemedi, ulaşımları kısıtlandı. İnşallah yaşanan bu sıkıntı gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde çözüme kavuşur. Ayrıca mahallemizde Büyükşehir tarafından sıcak asfalt çalışması devam etmekte. Bu anlamda da Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Mahallemizde ana cadde üzerindeki köprümüzde de yenileme ve genişletmesi yapılmakta” şeklinde konuştu.  

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut mahallede gerçekleştirilen yol çalışmalarını Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep ile birlikte takip ederek incelemelerde bulundu.




Haber Resimleri












Aras KOCADEMİR Yazdım 01.02.2022 20:50
Gültekin celep çok teşekkür ederim yollar yapılıyor


Ali kavak 02.02.2022 08:37
Biz bu çileyi 14 yıldır çeki yoruz ilçenin en büyük köyü olmamıza ramen hiç hizmet alamayan mahalleyiz ayıptır


celal zengin 02.02.2022 09:17
Kimler geldi,kimler geçti ama en sonunda sayın Başkanımız Salih Dinçer'e nasip oldu yolu yeniden düzenlemek.Allah razı olsun.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA