KARAKOLLAR'DA KANALİZASYON SEVİNCİ
Eklenme : 26.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KARAKOLLAR'DA KANALİZASYON SEVİNCİ

Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep vatandaşların dört gözle beklediği hizmetin getirilmesi için yetkililerden söz aldı. Vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için o bölgede kanalizasyon çalışmaları başlıyor.



Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep mahallesinde yaşam kalitesinin artırılması için harekete geçti. Mahallenin kır bölgesinde eksikliği hissedilen kanalizasyon için bir süredir çeşitli girişimlerde bulunan Muhtar Gültekin Celep bu hizmetin mahallesine kazandırılması için yetkililerden söz aldı.

Karakollar Mahallesi Aydın-Muğla Eski Karayolu üst kısmında yer alan kır mevkisindeki kanalizasyon hizmeti hakkında açıklama yapan Muhtar Gültekin Celep, “Bir süredir bu hizmetin vatandaşlarımıza kazandırılması için ekibim ve ben bizzat ilgileniyorduk. Gelinen noktada ASKİ yetkililerinden söz aldık. Önümüzdeki günlerde kır mevkimize kanalizasyon kazandırmak için ekipler çalışmalarına başlayacak” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA