KARAKOLLAR’DA 38 YILLIK YOL YENİLENİYOR
Eklenme : 20.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KARAKOLLAR’DA 38 YILLIK YOL YENİLENİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışması ile Karakollar Mahallesi’ndeki 38 yıllık ana yol yenileniyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahraman Mahallesi’nde başlayan yol çalışması Karakollar Mahallesi’nde devam etti. Yaklaşık 2 kilometre mesafede parke taşı yenileme çalışması gerçekleştirilir iken Hal Tesisi’nden Çine Sanayi Sitesi’ne kadar olan kısımda ise sıcak asfalt çalışması yapılacağı öğrenildi.

Yol çalışması nedeniyle duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, “38 yıllık yolumuzda yenileme çalışması başlatıldı. Yolumuz onarım ve bakım istiyordu. Talep etmiş olduğumuz bu çalışmanın gerçekleşiyor olması bizleri sevindirdi. Çalışmayı gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve desteğini esirgemeyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e ve yol çalışmasında emeği bulunan tüm personele teşekkür ediyoruz” dedi.




Haber Resimleri






celal zengin 21.12.2021 12:04
Sanırım vatandaş bu hizmetleri görüyor ve takdir ediyordur.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA