KARAKOLLARDA 23 NİSAN COŞKUSU
Eklenme : 24.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KARAKOLLARDA 23 NİSAN COŞKUSU

Çine Karakollar Mahallesi’nde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Çocukların mutluluğuna velilerde ortak oldu.

Çine Karakollar İlkokulu Okul Bahçesi’nde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Çine Jandarma Karakol Komutanı Dinçer Zeybek, Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep’de katıldı. Çocuklar birbirinden güzel gösteriler ile bayramlarını kutlarken veliler unutulmaya yüz tutmuş yarışmalarda birbiriyle yarıştı. Bayrama coşku katmak için birbirleri ile yarışan velilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Çine Jandarma Karakol Komutanı Dinçer Zeybek himayesinde bayrama katılan askerler ise çocukları çikolata dağıtarak sevindirdi. 

Karakollar İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kayan, “Bu yıl çocuklarımızı daha çok mutlu etmek, mutluluklarına ortak olmak için farklı ve güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Bize destek veren Muhtarımız Gültekin Celep, okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Unutulmaz bir bayram yaşadık” ifadelerini kullandı.




Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


23nisan çine

Yazılım EMA