KARAGÖZ: 15 MAYIS'TA BEREKET İÇİNDE BİR TÜRKİYE SÖZÜ VERİYORUZ
Eklenme : 23.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KARAGÖZ: 15 MAYIS'TA BEREKET İÇİNDE BİR TÜRKİYE SÖZÜ VERİYORUZ

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz ve CHP Çine İlçe Örgütü, Çarşamba Pazarı'nda pazar ve çarşı esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İlgiyle karşılanan Karagöz CHP iktidarında yapılacak çalışmaları anlattı.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütleri, yöneticileri ve milletvekili adayları, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Burak Yılmaz, İl Disiplin Kurulu Yöneticisi Orçun Akbulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetimi, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve yönetimi ile birlikte Çine Akçaova Mahallesi'nde pazar ve çarşı esnafı ile vatandaşlarla bir araya geldi. Üreticilerin, esnafların ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen CHPli heyet, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı’nın vaatlerini Çinelilere anlattı. 

Çineli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, pazar ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Milletimiz kaynamayan tencereden, ödenemeyen krediden, tarlada ve ağaçta kalan mahsulden şikayetçi. 15 Mayıs’ta bereket içinde bir Türkiye sözü veriyoruz" dedi.


Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine CHP siyaset

Yazılım EMA