KARADENİZLİ USTALARDAN ÇİNE'YE 2. ŞUBE
Eklenme : 28.05.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KARADENİZLİ USTALARDAN ÇİNE'YE 2. ŞUBE

Türkiye’nin Ordu ilinde doğup büyüyerek ata mesleğini sürdüren taş fırın ekmek ustaları Çinelilerden tam not aldı. Okutan Unlu Gıda 2. Şubesini merkez çarşı mevkisinde açtı. Cemiyet siparişleri için; 0538 563 52 53



Çine'nin Soğancılar Mahallesinde hizmetlerine başlayan Okutan Unlu Gıda hizmet ağını genişletti. Sarı buğdaydan yapılan ekmek çeşitleri ile halkın yoğun ilgisine maruz kalan Karadenizli ustalar 2. şubesini Hamitabat Mahallesi çarşı merkez mevkisinde Ziraat Bankası ve Türkoğlu Hırdavat'ın karşısındaki adresinde açarak halkın hizmetine sundu. 

Çinelilere hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Emre Okutan ve Musa Çalışkan, "Ekmek çeşitlerimiz ve Unlu mamullerimizi tercih eden herkesten Allah razı olsun. Onlara layık bir hizmet çerçevesinde gayretle mesleğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Yeni şubemiz halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA