Karabulut, “Sayın AKP İlçe Başkanı arkadaşım gereğini yapmalıdır”
Eklenme : 10.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

Karabulut, “Sayın AKP İlçe Başkanı arkadaşım gereğini yapmalıdır”

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine OSB ile ilgili söyledikleri doğru değilse AK Partililerden özür dileceğini söyledi.



Ben siyasetle iç içe olan bir ailenin evladı olarak Cumhuriyet Halk Partisiyle kundakta tanıştım. Sonradan transfer olarak Cumhuriyet Halk Partili olmadım. Partimin her kademesinde, gururla bana ne görev verildiyse onu yaptım. Partimin çaycısı da memuru da olurum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memurlarına hakaret edemezsin. Bir gün gelir sen de memur olursan o zaman nasıl cevap vereceksin?

Sevgili dostum AKP Çine İlçe Başkanı Karakollar Mahallesi’nde yapımı devam eden cezaevi inşaatı bölgesine birlikte gidelim, kahvehanede çay içelim. Vatandaşlarımıza oradan arsa alan Cumhuriyet Halk Partililerin kimler olduğunu soralım. Hem de cezaevinin mahalleye yapılmasıyla ilgili düşünceleri alınmamış vatandaşlarımızı dinleyelim. Sevgili AKP İlçe Başkanı dostum, seni bekliyorum. “


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA