KANDEMİR: KARAKOZ ÇİNE OVASINDAKİ ARITMA TESİSİNİN ÇALIŞTIRILIP ÇALIŞTIRILMADIĞINI SORSUN
Eklenme : 08.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KANDEMİR: KARAKOZ ÇİNE OVASINDAKİ ARITMA TESİSİNİN ÇALIŞTIRILIP ÇALIŞTIRILMADIĞINI SORSUN

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz'a seslenerek, Milletvekili Karakoz’un, "Çine Ovası’nda bulunan ASKİ’ye ait arıtma tesisinin çalıştırılıp çalıştırılmadığını sormasını isteyeceğim" dedi.



"CHP’li Sayın Evrim Karakoz, Çine’de üreticilerin su sorunu için yanıt aramış" diyerek açıklamasına başlayan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, "Halbuki DSİ yetkililerini arayıp sorsa Çine’de çiftçilere hangi barajdan ve ne zamandan buyana su verildiğini öğrenebilirdi. Ancak, Karakoz sudan sebeple gündemde kalmaya çalışmış. Ben kendisine aydınlatmış olayım, Çarşamba gününden buyana çiftçilerimizin kullanması için Gökbel Barajı’ndan su verilmektedir. Milletvekili Karakoz’un, Çine Ovası’nda bulunan ASKİ’ye ait arıtma tesisinin çalıştırılıp çalıştırılmadığını sormasını isteyeceğim. İlçedeki üreticilerimiz arıtma tesisinin yaydığı pis kokudan dolayı arazilerine girememekte. Hatta belki ürünleri de bu nedenle zarar görüyor. Karakoz bunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’na ve ASKİ yetkililerine bu arıtmanın neden çalışmadığını da sorması ve çalışmasını sağlaması üreticimize en büyük fayda olacaktır" ifadelerini kullandı.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Siyaset Çine

Yazılım EMA