KANDEMİR: ÇİNEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Eklenme : 10.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KANDEMİR: ÇİNEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve YİKOB Müdürü Aziz Ödemiş, Çine’de yapılacak olan yatırımları inceledi. Başkan Kandemir, “Çinemizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, YİKOB Müdürü Aziz Ödemiş, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mutaflar ve Karakollar Mahallelerini ziyaret ederek yapılacak olan yatırımları yerinde inceledi. Çine’ye 65 bin metrekare taş döşeyeceklerini ifade eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Özellikle ziyaret ettiğimiz mahallelerden yol talebi çokça alıyoruz. Çok uzun zamandır yolları bozuk olan mahalleler var. Biz talepleri alarak gerekli yerlere müracaat ederek Çine’ye yeni yollar kazandırmaya devam ediyoruz. Son olarak Karakollar ve Mutaflar mahallesindeki sokak yollarını yeniliyoruz. Şeklinde düşüncelerini ifade etti. Özellikle Mutaflar Mahallesi’nde yer alan düğün salonu ile ilgili vatandaştan kapalı hale getirilmesi talebini aldık ilçe başkanımız bu konuyla ilgilide harekete geçti; Mutaflar mahalle halkımızdan en çok talep edilen düğün salonun etrafının kapatılmasıydı. Cemiyet yaptıklarında yağmur ve rüzgârdan dolayı zor anlar yaşadıklarını söylediler. Bu taleplerini birçok kez ilçe belediyesine bildirmişler fakat çözüm alamamışlar. Düğün salonunu mahalle halkının istediği şekilde kapalı hale getireceğiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA