KANDEMİR ASKİ’YE SESLENDİ: BİRDE SUSUZ BIRAKMAYIN
Eklenme : 12.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KANDEMİR ASKİ’YE SESLENDİ: BİRDE SUSUZ BIRAKMAYIN

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir; “Zaten sizin reklam harcamalarınızdan ötürü güzel ülkemin en yüksek su faturasını ödeyen mahallelerimizi birde susuz bırakmayın” dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkanı Burhan Kandemir’in ASKİ’yi hedef aldığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Kamuoyunu başka tarafta oyala kendi beceriksizliğini gizlemeye çalış. Bir aydır su su diye veryansın ediyorlar. Ama günlerdir Akçaova mahallemizin musluklarına su veremiyorlar. Hemşerilerimiz evlerinde temel ihtiyaç olan suyu kullanamıyor. Vatandaşımız sosyal medyadan iletişim telefonlarından sesini duyurmaya çalışıyor ama nafile. Aydın Büyükşehirden ASKİ’den çözüm istiyor. Arayan vatandaşlarımıza ASKİ Yetkilileri arıza yok suyun seviyesizliğinden bahane buluyormuş. CHP Milletvekiline ve bizim vatandaşımızın sesi olduğumuzu anlayamayan CHP ilçe başkanına sesleniyorum Akçaovamızın su sorununa bir el atın.  Her seçimden sonra ilk Kurban Bayramı’nda susuz bırakılarak cezamı veriliyor. Belde belediyesinde iken kazandırılan su pınarları ne için kullanılmıyor. Zaten sizin reklam harcamalarınızdan ötürü güzel ülkemin en yüksek su faturasını ödeyen mahallelerimizi birde susuz bırakmayın” ifadelerini kullandı.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA