KANDEMİR: 31 MART ÇİNE İÇİN MİLAT OLACAK
Eklenme : 11.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KANDEMİR: 31 MART ÇİNE İÇİN MİLAT OLACAK

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “31 Mart Çine için milat olacak” dedi.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in ilçe nüfusunu ile ilgili yapıldıkları açıklamaya yanıt verdi. TÜİK’in açıkladığı verilere göre, Çine’nin 2016 yılında nüfusunun 50 bin altına düşmeye başladı. 2015 yılında 50 bin 241, 2016 yılında 49 bin 888, 2022 yılında ise 48 bin 466 kişi olarak belirlendi.

“Siz ilçenin köye dönüşmesi için çalışıyorsunuz”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Basına verdiğiniz demeçleri okuyunca, kendimi sormadan edemiyorum, ‘Bu kadar pişkinlik olabilir mi? Artık kabullendiğinizi görmek güzel. Artık Çine için bir şey yapmadığınız ve yapamayacağınız dilinize pelesenk olmaya başladı. Çineli vatandaşların sizin yüzünüzden memleketlerini terk ettiğini kabul etmişsiniz. Çine Organize Sanayi Bölgesi’ndeki teknolojiyi görmek isterse biz Tayfun Şahin’i de gezdirebilir ve oradaki yatırımları ve teknolojiyi anlatabiliriz. Biz ilçe ekonomisine ve nüfusuna katkı sağlamak için çalışırken, siz ilçenin köye dönüşmesi için çalışıyorsunuz. Ne düzgün bir imar planınız var ne de çarpık yapılaşmaya karşı önlem aldığınız. Sizin hizmet anlayışınız, verdiğiniz demeçlerle zaten ortada. Çine halkının da bunun farkında olduğunu, şayet sokağa çıkarsanız onlar size anlatır” diye konuştu.

“31 Mart Çine için milat olacak”

Başkan Kandemir, “Kendisi de 6-7 yıldır Aydın merkezde oturan Mehmet Kıvrak’ın Çine’nin Aydın merkeze taşındığını söyleyecek kadar gaflete düşmüş. Çünkü kendisinin 1 Nisan’dan itibaren yine Aydın’daki evinde oturmaya devam edeceğini itiraf etmiş. Yeter ki bu ilçe sizden kurtulsun. Daha sonra hizmet nasıl olur, ilçenin sorunlarına nasıl çözüm üretilir göreceksiniz. Bir ailenin gidip gezebileceği, çocukları ile hoşça vakit geçirebileceği alanlardan bile söz etmeye gerek yok. Bu vatandaşın ilçede yürüyecek doğru düzgün bir yolu bile yok. Siz, bugüne kadar olduğu gibi gününüzü geçiştirmeye, başkalarının talimatı ile görev yapmaya 31 Mart’a kadar devam edin. Çünkü bu tarih Çine için bir milat olacak ve en büyük engelden o gün kurtulmuş olacak” ifadelerini kullandı.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


AKParti siyaset

Yazılım EMA