AK PARTİ ÇİNE TEŞKİLATI YENİ EKONOMİ MODELİNİ BROŞÜRLERLE ANLATIYOR
Eklenme : 29.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

AK PARTİ ÇİNE TEŞKİLATI YENİ EKONOMİ MODELİNİ BROŞÜRLERLE ANLATIYOR

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Hükümet tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Ekonomi Modeli’ni anlatan broşürleri vatandaşlara dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Hükümet tarafından hayata geçirilen ‘Türkiye Ekonomi Modeli’ni anlatan broşürleri vatandaşlara dağıttı. AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir, “Böylelikle vatandaşlarımız yeni ekonomi modeli hakkında fikir sahibi oluyor. Hükümetimizin tüm yaptığı icraatları sokak sokak ve ev ev anlatmaya devam edeceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizler AK Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti ile Türkiye kazanmaya devam edecek. 2022 yılı yatırım, istihdam, üretim, büyüme, ihracat olacak” dedi.




Haber Resimleri

























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Ak parti çine

Yazılım EMA