KALTUN GRUP ONUR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
Eklenme : 15.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KALTUN GRUP ONUR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Kaltun Grup’un 2018 yılı içerisinde kadın istihdamının arttırılmasına yönelik sosyal sorumluluk alarak madencilik sektöründe kadın istihdamı için geliştirilen Eteklerden Zirvelere projesi, Aydın Efeler Belediyesi ve Kadın STK’lar iş birliği ile Toplumda Cinsiyet Eşitliği ve Kadın İstihdamı kapsamında Kadınları Destekleyen Girişimci Ödül Töreni’nde onur ödülüne layık görüldü.

Aydın Nevzat Biçer Konferans salonunda Aydın Protokolü, Siyasi Temsilciler, Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer, Kaltun Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuncer, Kaltun Grup İnsan Kaynakları Müdürü Okan Yıldırım ve Eteklerden Zirvelere projesinde bulunan tüm çalışanların katılımlarıyla gerçekleştirilen törende Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Madencilik Sektöründe Kadın İstihdamı ve Etekleden Zirvelere projesi ile Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer’i tebrik ederek plaketini taktim etti. 

Kaltun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer’in Eteklerden Zirvelere proje anlatımı ve ‘’İş hayatında fırsat eşitliği, kadınlarımızın yapamayacağı hiçbir şey yok’’ sözleriyle konuşmasını tamamlamasının ardından ödül töreni sona erdi.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine kaltun

Yazılım EMA