KALİTEDE GÜVENİN ADRESİ: YORGANCIOĞLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ
Eklenme : 04.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

KALİTEDE GÜVENİN ADRESİ: YORGANCIOĞLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

Çine’de yaklaşık 3 yıldır hizmet veren Yorgancıoğlu Süt ve Süt Ürünleri İşletme Sahibi Kamil Yıldırım, kaliteden ödün vermeyerek hizmetlerine devam ettiklerini bildirirken, “Süt ve süt ürünleri üzerinde halkımıza güven ve lezzet verdik. Müşterilerimizin ürünlerimiz hakkındaki teşekkürleri ve olumlu yöndeki sözleri yorgunluklarımızı alıyor” dedi.

Çine’de hizmet veren Yorgancıoğlu Süt ve Süt Ürünleri İşletme Sahibi Kamil Yıldırım, raflarında yer alan bol çeşit ürünlerle müşterilerine hizmet etmeye devam ettiklerini ifade ederken, kaliteden ödün vermediklerini ve amaçlarının tüketiciye sağlıklı ve güven veren ürünler ile buluşturmak olduğunu belirtti. Bu amaç doğrultusunda marka değerlerini koruduklarını söyleyen Kamil Yıldırım, “Süt ve süt ürünleri üzerinde halkımıza güven ve lezzet verdik.  Müşterilerimizin ürünlerimiz hakkındaki teşekkürleri ve olumlu yöndeki sözleri yorgunluklarımızı alıyor. Tabi bu süreç kolay olmadı. Belirlemiş olduğumuz markalarımızı kararlaştırırken çok düşündük, çok araştırdık. Amacımız tüketiciye sağlıklı ve kaliteli mal temin etmek. Bunun için uğraş verdik. Para kazanmak bizim için hiçbir zaman öncelikli bir amaç olmadı. Satmış olduğumuz her ürünü özenle belirledik” şeklinde konuştu.

MÜŞTERİLER TERCİH ETTİKLERİ ÜRÜNLERE KOLAYLIKLA ULAŞABİLİYOR

Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra ilçede başka yerlerde bulunmayan gıda ürünlerinin de bulunduğunu söyleyen Kamil Yıldırım, “Peynirlerimizi numaralandırdık. Böylelikle müşterilerimiz artık hangi numaralı peyniri tercih ettiğini belirlemiş oldu. Böylelikle bizde müşterilerimize kolayca sevdiği ürünü verebiliyoruz. Marka değiştirmeyerek hizmet verdiğimiz için de müşterilerimiz hayal kırıklığına uğramıyor, tercih etmiş olduğu lezzete gönül rahatlığı ile ulaşmış oluyor. Süt ve süt ürünlerimizin yanı sıra kahvaltılık soslarımız, gıda ürünlerimiz ve yöresel lezzetlerimizde mevcut. 35 çeşit peynir, 30 çeşit reçelimiz müşterilerimiz için hazır” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA KARGO GÖNDERİYOR

“Önceliğimiz müşterilerimize tamamen kaliteli hizmet sunmak” diyen Kamil Yıldırım, Çalışmış olduğumuz marka değerlerimizi değiştirmiyoruz. Satmış olduğumuz ürünlerimiz ilçe dışından da rağbet görüyor. Kargo hizmetimiz ile Türkiye’nin dört bir yanına ‘Yorgancıoğlu’ markası ile hizmet veriyor, Çine’mizin tanınmasına da katkı sağlıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.




Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA