KAHRAMANMARAŞLI ALİ USTA AİLESİ İLE BİRLİKTE KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMAK İÇİN ÇİNE'DE
Eklenme : 30.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

KAHRAMANMARAŞLI ALİ USTA AİLESİ İLE BİRLİKTE KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMAK İÇİN ÇİNE'DE

Kahramanmaraş’ta meydana gelen asrın deprem felaketinde sevdikleri ile birlikte evlerini ve iş yerleri kaybeden Kebap Ustası Ali Yabancı ailesi ile birlikte küllerinden yeniden doğmak için Çine’de.

Alo Paket: 0542 458 04 03

Açılış Saati:07.00 - Kapanış Saati: 20.00

Pazar Günleri Kapalıyız



6 Şubat 2023'te, Türkiye, tarihin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Daha ilk afetin şoku atlatılamamıştı ki, deprem yeniden vurdu Kahramanmaraş'ı. Sarsıntılar öyle büyüktü ki 11 ilde yıkım meydana geldi. O yıkıma, "Asrın felaketi" adı verildi. İki büyük depremde, 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 120 bin kişi depremden yaralı kurtuldu, 40 bine yakın bina yıkıldı. Asrın deprem felaketinde sevdikleri ile birlikte evlerini ve iş yerini kaybeden Kebap Ustası Ali Yabancı ailesi ile birlikte Çine’ye yerleşti. Çine Ali Yabancı ve ailesine kucak açtı. Ayakkabıcılar Sokağı Şato Aperatif karşısında kebap salonu açarak hayata yeniden tutunabilmek için yaşam mücadelesi veren Ali Yabancı, “Allah bir kez daha bize bu acıyı yaşatmasın. Kelimeler ile anlatılmayacak bir felaketi hep birlikte yaşadık, şahit olduk. Sevdiklerimizi kaybettik. Küllerimizden yeniden doğmak için Çine’deyiz. İşte bu yüzden işletmemizin adını ANKA koyduk. İşimizi hakkı ile yapmaya çalışan bir ekibimiz. Allah’ın izniyle rızkımızı artık Çine’de çıkarmak istiyoruz. Bize destek olan lezzetlerimizi tatmak isteyen herkesten Allah şimdiden razı olsun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine kebap deprem

Yazılım EMA