KAHRAMAN OLACAK ÇOCUKLAR SINIFI
Eklenme : 04.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KAHRAMAN OLACAK ÇOCUKLAR SINIFI

Çine Kahraman İlkokulu anlamlı bir açılışa ev sahipliği yaptı. İsmi mahalle ve okulun adından esinlenerek konulan ‘Kahraman Olacak Çocuklar’ sınıfının açılışını öğrenciler gerçekleştirdi.



İsmini okulun ve mahallenin adından esinlenerek, sınıfın içindeki köşelerde de şehit öğretmenlerin isimleriyle oluşturulan ‘Kahraman Olacak Çocuklar’ sınıfı açılışını 4. sınıf öğrencileri büyük bir gurur ve heyecanla yaptı. İçerisinde 500'den fazla kitabın bulunduğu okuryazar Köşesi, farklı oyun ve spor dallarına yönelik araç gereçlerin yer aldığı oyun ve beden eğitimi köşesi, cura, ukulele gibi müzik aletlerinin yer aldığı müzik köşesi, izciliği tanıtmak ve yaşamak üzere oluşturulan izcilik köşesi ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk Köşesi gibi bölümleri bulunan sınıf, öğrenciler için yaparak yaşayarak ve eğlenerek eğitim öğretim görecekleri daha özel bir sınıf haline geldi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Eğitim Çine

Yazılım EMA