KAHRAMAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜ
Eklenme : 27.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

KAHRAMAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ZEYTİNYAĞI ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜ

Çine Kahraman İlkokul öğrencileri zeytinyağının üretim serüvenini görmek ve öğrenmek için Doğanyurt Mahallesinde bulunan Yeşilyıldız Zeytincilik Gıda Üretim Maddeleri San. Tic. Ltd. Şti. ‘ni ziyaret etti.



Çine Kahraman İlkokulu Müdürü Mehmet Abbak ‘’ Öğretimin bir araç eğitimin ise bir amaç olduğunu , yaparak yaşayayarak ve gözlemleyerek yapılan eğitimin daha kalıcı olduğu bilimsel gerçeğinden hareketle, öğrencilerimize bölgemizin temel geçim kaynaklarından olan ve bilim insanları tarafından insan sağlığı için birçok faydası tesbit edilen zeytinyağının üretim aşamalarını öğrencilerimize yerinde gözlemleyerek öğrenmiş oldular.Bu etkinlikte bizlere yardımcı olan ve zeytinyağının üretimi konusunda öğrencilerimizi bilgilendiren Yeşilyıldız Zeytincilik Gıda Üretim Maddeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Abdulkadir Yıldız Beyefendiye okulumuz öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA