KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Eklenme : 22.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KADINLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Çine Papyon Çiçekçilik ve Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Kadınlar Matinesi’nde kadınlar gönüllerince eğlendi.

Çine Papyon Çiçekçilik ve Organizasyon tarafından Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda Kadınlar Matinesi düzenlendi. Mikrop ve Arif Saçlı’nın da sahne aldığı matinede kadınlar gönüllerince eğlendi. Eğlenceye; Kömürcüoğlu Grup, Keyf Cafe, Çine Vinç, Cadde Aperatif, Kardeş Mobilya ve Berber Faruk sponsor oldu.

Çine Papyon Çiçekçilik ve Organizasyon İşletme Sahibi Ali Can Taştan’ın eşi Ferda Taştan, “Değerli kadın girişimciler, saygıdeğer protokol, güzel hanımefendiler hepiniz hoş geldiniz. Sizleri şahsım adına ve bu güzel organizasyonda emeği geçen başta eşim Alican Taştan ve ekip arkadaşlarım adına saygıyla selamlıyorum. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz ben ‘kadın dayanışma günü diyorum, birlik ve beraberlik diyorum. Kadınlar matinemiz vesilesiyle teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz kadınlar olmasaydık insanoğlu olmazdı. Onun için dişiyle tırnağı ile emeği ve yeri geldiği zaman canıyla bu toprakları bizlere vatan kılan Anadolu’nun ve tüm dünyanın kadınlarını burada selamlıyorum. Her kadın varlığı ile takdir ve saygıyı hak ediyor. Son olarak değerli hanımlar ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen bir dinin mensubuyuz bizler. Çünkü annelerin ayağının altı öpülür. Biliyorum ki kadın 1. derece en yüksek seviyeye çıkaran annelik makamıdır. Herkese bir kez daha çok teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA