KADINLAR DOYASIYA EĞLENDİ
Eklenme : 09.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

KADINLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Aydın Efeler Lions Kulübü tarafından Çine Köfteci Enişte’de düzenlenen ve Vildan’ın sahne aldığı ‘Yeni Yıla Merhaba’ etkinliğinde kadınlar doyasıya eğlendi.

 

Efeler Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever ile yönetimi tarafından Köfteci Enişte’de yemekli ve müzikli ‘Yeni Yıla Merhaba’ eğlencesi düzenlendi. Gecede Grup Tafana ve Solist Vildan sahne aldı. Eğlenceye katılan kadınlar gece boyunca gönüllerince eğlendi.

 

“HEM MORAL OLMASINI HEM DE DAYANMIŞMAYI SAĞLAMAYI AMAÇLADIK”

Davetliler ile yakından ilgilenen Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever “Aydın Efeler Lions olarak düzenlediğimiz ‘Yeni Yıla Merhaba’ gecemize Çineli kadınlarımızın gösterdiği yoğun ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti. Bu geceyi düzenlememizdeki amacımız pandemi nedeniyle bir araya gelememiş olan Çineli kadınlarımız ile bizlere moral olması ve dayanışmayı sağlamaktı. Efeler Lions olarak diğer amacımız ise, 5 ana projemizden olan göz sağlığını koruma, çocuk kanseriyle ilgili etkin çalışmaları yapmak. Ayrıca 4 üniversite öğrencimize burs vermeye devam etmek olacaktır. Efeler Lions Kulübü olarak etkinliklerimize ve hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA