ÇİNE'DE KAÇAK EMLAKÇI SORUNU DERİNLEŞİYOR
Eklenme : 12.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE KAÇAK EMLAKÇI SORUNU DERİNLEŞİYOR

Çine’de faaliyet gösteren emlakçı Onur Candan, emlak sektöründe kaçak ya da ayakçı olarak tabir edilen emlakçıların büyük bir sorun haline geldiğini ifade ederek yetkilileri göreve davet etti.



Candan Emlak Gayrimenkul Danışmanlık olarak ilçede güven inşa ettiklerini belirten emlakçı Onur Candan, emlak sektöründe kaçak ya da ayakçı olarak tabir edilen emlakçıların ilçeye büyük zarar verdiklerini ifade etti. Onur Candan, “Vergisiz, algısız, MYK seviye 5 belgesi bulunmayan, ofisi olmayan emlakçılar türedi. Bunlar piyasayı altüst ediyor. Sonra fiyatları biz şişiriyormuşuz algısı oluşuyor. Bu tamamen yanlış. Bu sahte emlakçılara acilen bir dur denilmeli. Biz herkese yardımcı olabilmek için buradayız. Vergili, belgeli tam teşkil işimizin başındayız. Eğer bu kaçak emlakçıların önü kesilmez ise ev fiyatlarındaki artış devam edecektir. Bu da vatandaşımızın zararına olacak ve mağduriyetleri devam edecektir. Bu kaçakların acilen takip ve tespit edilmesi gerekiyor” dedi.

KİRALIK EV SORUNU YAŞIYORUZ

Çine’de kiralık ev sorununun en büyük sorun haline geldiğini belirten Onur Candan, “Acilen kiralık ev sorununun üzerine eğilim gösterilmeli. Kiralık ev sorunu her geçen gün daha da artmakta. Bu anlamda yetkililer bir proje yada planlı bir çalışma başlatmalı” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA