JAPONYA YARIŞMASINDA 2. KEZ ALTIN MADALYA ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
Eklenme : 14.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

JAPONYA YARIŞMASINDA 2. KEZ ALTIN MADALYA ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Yeşilbaşak Olea Japonya Zeytinyağı Yarışması’nda 2. Kez altın madalya ödülüne layık görüldü.

Genç iş adamları Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan, aroması ve kalitesiyle Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezi Çine’de açmış oldukları Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası katılmış olduğu bir yarışmadan daha altın madalya ile döndü.

Geçtiğimiz sezon üretime başlayarak ilk yılında 5 farklı ülkede almış olduğu 1.’lik ödüllerinin yanı sıra Türkiye’de de 2 altın madalya alan ve adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’nin en prestijli ödülü olan UZZK yarışmasında da orta meyvemsilik kategorisinde birincilik alarak dikkatleri üstüne toplayan Yeşilbaşak Olea, Japonya Zeytinyağı Yarışması’nda kalitesi ile 2. kez altın madalya aldı. Mesut Dağdeviren, tüm dünyadaki bir çok zeytinyağının katıldığı güzel bir yarışma oldu. Bölgemizi temsilen katılmış olduğumuz bir yarışmada daha kalitemizi ortaya koyarak altın madalya aldık. Çine ve bölgemizde yetişen zeytinyağını tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA