JANDARMADAN OPERASYON EV DEĞİL SANKİ CEPHANELİK
Eklenme : 18.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

JANDARMADAN OPERASYON EV DEĞİL SANKİ CEPHANELİK

Çine'de bir evden ve iş yerinden onlarca silah ile yüzlerce mermi çıktı. Jandarma ekipleri evde yaptıkları aramada koltuk altlarından, dolaplardan, kıyafetlerden ve poşetlerin içinden tek tek silah ve mermi topladı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yasa dışı silah ve mühimmat imal ve ticareti yapan bir şahsa yönelik çalışma başlattı. Çine ilçesinde ıkamet eden M.K. isimli şahsa ait ev ve iş yerinde eş zamanlı arama gerçekleştirildi. Jandarma ekipleri çeşitli yerlere gizlenmiş onlarca silah ve yüzlerce mermi buldu. 

Aramada 13 adet tabanca, 22 adet ruhsatsız tüfek, 335 adet tabanca fişeği, 586 adet basılmış fişek, 375 adet kapsülü takılmış av tüfeği kartuşu, 4 kilogram barut ve saçma, 99 adet tabanca parça ve tertibatı, 6 adet şarjör, 12 adet tüfek parça ve tertibatı, 14 adet ağzı açılmış namlu, 51 adet silah tamir ve yapımında kullanılan alet edevat, 1 adet uzun namlulu silah susturucusu, 2 adet scope dürbün, 1 adet torna makinesi, 1 adet kovan doldurma makinesi, 4 adet bakım yağı ve 13 adet tarihi eser obje ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.K. isimli şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi. 




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine asayiş

Yazılım EMA