İZMİR'DE BAŞKAN DİNÇER'İ UNUTMUYOR
Eklenme : 17.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

İZMİR'DE BAŞKAN DİNÇER'İ UNUTMUYOR

Çine Belediyesi Eski Başkanı merhum Enver Salih Dinçer’in adı Bornova Belediyesinin açtığı zincir marketlerde yaşayacak.



Çine’nin merhum Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in ismi, Bornova Belediyesi’nin hizmete açtığı 7 marketten birine verildi.
Dinçer’in adının verildiği tesis, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Enver Salih Dinçer’in eşi, aynı zamanda Çine Belediyesi Meclis Üyesi olan Tuba Dinçer’in de katıldığı törenle açıldı.
Tuba Dinçer, açılış kurdelesini CHP Genel Başkanı Özel ile birlikte kesti.
2011-2023 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Çine’nin sembol isimlerinden biri haline gelen Enver Salih Dinçer’e gösterilen ahde vefa, Çinelileri mutlu etti.
Tuba Dinçer, “Törende anons yapılırken, eşim Salih Dinçer için, ‘Sadece Çine değil, CHP siyasetine damga vuran bir belediye başkanı’ ifadeleri kullanıldı. Bu gerçekten çok gurur vericiydi. Çok coşkulu, çok güzel oldu” dedi.

“ÇOK DOST BİRİKTİRMİŞ”
Enver Salih Dinçer’in siyasetçi yönünün yanı sıra insani yönüyle de iz bıraktığını vurgulayan Tuba Dinçer, “Salih, sadece siyasi karakter olarak değil, insani yönüyle de çok sevilen birisiydi. Çok dost biriktirmiş, çok seveni varmış. Herhalde en kıymetli şey de o” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN AHDE VEFA
Bornova Belediyesi Başkanı ile merhum Enver Salih Dinçer’in özel yakınlarının bulunmadığını ifade eden Tuba Dinçer, bu jestin CHP lideri Özgür Özel’in vefa göstergesi olduğunu belirtti. Dinçer, “Bornova Belediyesinin açtığı bir tesise isminin verilmesi, öyle sanıyorum ki Özgür Başkanımızın ricasıyla yapılmış. Önemli bir ahde vefa göstergesidir. Çok mutlu olduk” diye konuştu. (Yusuf Girgin)


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA