İYİ PARTİ ÇİNE’DE ÖN SEÇİM HEYECANI
Eklenme : 27.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

İYİ PARTİ ÇİNE’DE ÖN SEÇİM HEYECANI

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt üyeleri 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan milletvekilliği ön seçiminde oy kullanmaya davet etti.



İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt üyeleri 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan milletvekilliği ön seçiminde oy kullanmaya davet etti.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt 1 Nisan Cumartesi saat: 09.00 ile 17.00 arası parti binasında milletvekilliği adaylığı için ön seçim yapılacağını duyurdu. Başkan Bozkurt üyelere oy kullanma çağrısında bulunurken yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bizler Cumhuriyetimiz için aziz milletimiz için demokrasimiz için elini taşın altına koymuş birer gönüllüyüz aslında.14 Mayıs da yapılacak olan seçimlere var gücümüzle çalışacak ve Allah’ın izniyle bu seçimlerden zaferle çıkacağız. Bu süreç zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Ama biz yılmayacağız yıkılmayacağız ve son güne kadar tüm gücümüzle çalışacağız. Çünkü zaman bunu gerektiriyor ülkemizi tek adam rejiminden kurtaracak yeniden demokratik bir yönetime kavuşturacağız. Söz yeniden milletin olacak Allah’ın izniyle. Korku ve yıldırma politikasına demokratik yöntemlerle son vereceğiz.

Bizim tek derdimiz seçimi kazanmak değil bizim derdimiz memleket bizim derdimiz cumhuriyet. Bu sebepten dolayı atamayla değil Aydınımızın sorunlarıyla dertlenen içimizden birilerinin olduğu milletvekillerimizi üyelerimizin seçeceği milletvekilliği adaylık ön seçimini Cumartesi günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında ilçe teşkilatımızda yapılacaktır. Partimize gönül vermiş tüm üyelerimizi Çine İlçe Teşkilatımıza bekliyoruz. Partimize kayıtlı tüm üyelerimiz oy kullanabilecektir.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA