İYİ PARTİ ÇİNE'DE MECLİS ÜYELERİNİ KESİN İHRAÇ TALEBİ İLE DİSİPLİNE SEVK ETTİ
Eklenme : 14.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

İYİ PARTİ ÇİNE'DE MECLİS ÜYELERİNİ KESİN İHRAÇ TALEBİ İLE DİSİPLİNE SEVK ETTİ

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Cengiz İnce ve Semra Eroğlu’nun parti disiplinine aykırı hareketten dolayı kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiklerini açıkladı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in vefat etmesi üzerine yarın mecliste yapılacak olan yeni belediye başkanının belirlenmesi için seçim öncesi İYİ Parti Yönetimi olağanüstü toplandı. İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu’nun da katıldığı toplantıda, başkanlık seçimi masaya yatırıldı.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Cengiz İnce ve Semra Eroğlu’nun parti disiplinine aykırı hareketten dolayı kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiklerini ifade etti. Bozkurt, meclis üyeleri hakkında alınan bu kararı şu sözleriyle açıkladı; “İYİ Parti Çine Yönetimi olarak her iki meclis üyemizden birisinin İYİ Parti’nin başkan adayı olmasını istedik. Genel Başkanımız Meral Akşener seçime kendi adaylarımız ile gireceğimizi beyan etmişti. Genel Başkanımız Meral hanımın bu kararı üzerine her ne kadar umut olmasa bile İYİ Parti olarak seçimde bizim kendi başkan adayımız olmalıydı. Meclis üyesi arkadaşlarımız buna sıcak bakmadı. Bizde kendilerini parti disiplinine aykırı hareketten dolayı kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettik” ifadelerini kullandı.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine İYİParti

Yazılım EMA