İYİ PARTİ ÇİNE 3. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme : 04.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

İYİ PARTİ ÇİNE 3. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ Parti Çine 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt güven tazeledi.



İYİ Parti Çine İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu, Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye; İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, İYİ Parti Aydın il ve ilçe temsilcileri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner yaptı. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatının geçmiş dönem gelir ve gider bütçesi ve faaliyet raporları onaylandı. Tek liste ile gerçekleşen kongrede mevcut İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt yeniden başkan seçildi.

 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Gülsan Küçük, Zekeriya Kurt, Aysel Gürsoy, Recep Yakalı, Hatice Gönezer, Asım Sevgen, Yeliz Yalvaç, Durmuş Sarıkavak, Aynur Alp, Ahmet Kılcı, Şakir Şahin, Ayşe Özkan, İsa Akın, Olcay Uysal, Hasan Öztürk, Ali Kayan, Cevat Uyguç, İzzettin Fidan, Yaşar Çoban, İbrahim Kahraman, Adnan Akın, İbrahim Can Duman.

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Zekeriya Akbal, Serap Güler, Feride Çağlar, Tuğba Can, Havva Kahraman Ertaş, Bülent Yalvaç, Aysun Malçok, Kadir Güneş, Murat Uzunmeşe, Serpil Akdağ, Mehmet Çakır, Harun Aztekin, Fatih Uyar, İhsan Aşgın, Çağlar Acar, Mehmet Coşgun, Mehmet Ünal, Muammer Aslan, Mustafa Kemal Berk, Durmuş Kösem, Mehmet Uyguç, Özcan Özoğan, Türker Erdoğan.

 

“ÇİNE ADINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM”

İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, “Çine bundan 25 yıl önce tarımı ile hayvancılığı ile lojistiği ile kara yollarındaki dinamizmi ile gerçekten cıvıl cıvıl ve Aydın’da öne çıkan ilçelerimizden biriydi. Zaman içerisinde bu konumu aşındı. Umarım iktidarımızda Çine’ye layık olduğu konumu yeniden sağlıycaz. Bunu çok önemsiyorum. Gerçekten Çine adına çok üzülüyorum. Çine hakikaten sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Bunu hep birlikte aşacağız” dedi.

BOZKURT: EMRİNİZDEYİZ

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Sizin gibi dava arkadaşlarım olduğu için gurur duyuyorum. Sayın Meral Akşener gibi bir Türk kadınının arkasında olmaktan gurur duyuyorum. Ne mutlu bize ne mutlu sizlere partimizin cesur yürekli değerli dava arkadaşlarım kıymetli misafirler millet bizi çağırıyor. Bilin ki hiçbir makam hiçbir görev hiçbir mevki beklemeksizin emrinizdeyiz, bu dava sahipsiz değildir” dedi.                                                                                                                                          


Haber Resimleri





























celal zengin 06.12.2022 09:43
Sayın vekil Adnan Sezgin,Çine için çok üzülüyorum diyorsun niye siz Aydın'ın vekili değilmisiniz,tekrar seçilebilmek için her biriniz ters taklalar atıyorsunuz.Aydın için çalışan kim var Çine'yi geç.Hem ayıp olmuyor mu,ittifak ortağınızın belediye başkanlığındaki bir yer için böyle konuşmanız.Sizi kınıyorum.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA