İSTİFA ETTİLER
Eklenme : 14.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

İSTİFA ETTİLER

İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı tarafından parti disiplinine aykırı hareketten dolayı kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu’nun İYİ Parti’den istifa ettikleri öğrenildi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in vefat etmesi üzerine yarın mecliste yapılacak olan yeni belediye başkanının belirlenmesi için seçim öncesi İYİ Parti Yönetimi olağanüstü toplandı. İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu’nun da katıldığı toplantıda, başkanlık seçimi masaya yatırıldı. İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın her iki meclis üyesinden birisinin başkan adayı olarak kararlaştırılması talebine sıcak bakmadıkları gerekçesi ile parti disiplinine aykırı hareketten dolayı kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu’nun İYİ Parti’den istifa ettikleri öğrenildi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA