İŞ ADAMI KUTSAL TOPRAKLAR YOLCUSU
Eklenme : 15.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

İŞ ADAMI KUTSAL TOPRAKLAR YOLCUSU

3. kez umre ibadetini yerine getirecek olan Endüstriyel hammaddeler üretiminde Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu paylaşımı ile sevdiklerinden helallik istedi.



Türkiye'nin önemli aktörlerinden Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu 3. kez umre ibadeti için kutsal toprakların yolunu tuttu. Medine'de Peygamber Muhammed'in mezarı, Kuba mescidi, Cuma mescidi, Kıbleteyn mescidi, Seba mescidi, Cennet-ül Bâkî Mezarlığı, Bulut Mescidi, Uhud şehitleri ziyareti gerçekleştirecek olan Bircan Kömürcüoğlu, sevdiklerinden şu sözleri ile helallik istedi: Sevgili dostlarım yarın sabah rabbim nasip ederse bir umre görevimizi daha yapmak üzere kutsal topraklara yolcuğumuz başlayacak. Rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin. Selam ileten herkesin selamları ve duaları kabul olur inşallah Kalın sağlıcakla.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA