HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI MUHTAR BU KEZ ALEVLERE GEÇİT VERMEDİ
Eklenme : 26.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

HIRSIZLARIN KORKULU RÜYASI MUHTAR BU KEZ ALEVLERE GEÇİT VERMEDİ

Hırsızları mahallesinde barındırmayan Çine Bahçearası Muhtarı Hakan Karabulut bu kez acil müdahalesi ile orman yangınına engel oldu.



Mahallesinde defalarca hırsızlara göz açtırmayan ve uyanıklığı ve gayretleri ile halkın takdirini toplayan Çine Bahçearası Mahalle Muhtarı Hakan Karabulut bu kez orman yangını önledi. Bahçearası Marulova Mevkisinde biçilmiş arpa tarlasındaki alevleri fark eden Asil Artıran durumu Mahalle Muhtarı Hakan Karabulut’a bildirdi. Muhtar Karabulut yangın alanına giderek alevlere yeşil ağaç dalları ile müdahalede bulundu. Tek başına alevleri kontrol altına alan Karabulut orman sahasının hemen yanında olası bir afeti önlemiş oldu. Ardından Muhtar Karabulut’un ihbarı üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri alanda soğutma çalışması başlattı.


Haber Resimleri








Alirıza arslan 27.05.2023 01:19
Çok değerli muhtarımızdan Allah razı olsun eline emeğine sağlık olsun tarlamızın tamamen yanmaktan emeğimizin zayi olmasını önlemiştir muhatarımızın yaptığı cesurca gayretine minnetdarım büyük bir olası yangını önlemiştir saygılarımla


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA