HELVACIOĞLU AİLESİ ÇOCUKLAR İÇİN YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR
Eklenme : 24.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

HELVACIOĞLU AİLESİ ÇOCUKLAR İÇİN YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Helvacıoğlu ailesi ilçedeki eğitimde eksikliği hissedilen okulun inşaatının tamamlanmasının ardından elini ihtiyaç sahibi çocuklardan çekmeyerek onların mutluluğu için yardımlarına devam ediyor.

Çine eğitimine kazandırmış olduğu okullar ve eğitime vermiş olduğu önem nedeniyle ilçede tek Devlet Hizmet Üstün Madalyası'na sahip rahmetli hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal'ın evlatları tarafından inşa edilen Çine Özel Eğitim (Engelli) Uygulama Okulu’nda öğrenciler eğitimlerine devam ederken bir yandan da Helvacıoğlu çocukların mutluluğu için yardımlarına devam ediyor.

Kısa bir süre önce öğrencilere kıyafet desteğinde bulunan Helvacıoğlu ailesi tarafından okulun bahçesinde çim ekim çalışmaları başlatıldı. Okul Müdürü Ali Savaş,” Çocuklarımızın eğitimi ve daha güzel bir geleceğe sahip olmaları için dertlenen ve yardımlarını esirgemeyen Helvacıoğlu ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA