Hava sıcaklıkları yarından itibaren artacak
Eklenme : 13.04.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Hava sıcaklıkları yarından itibaren artacak

Meteoroloji'den sevindiren haber geldi. Bir süredir mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklık, yarından itibaren artacak. Hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Pazar günü başlayacak yağışlı hava yeni haftada etkili olacak.

Güneş yüzünü gösterecek, sıcaklık artacak.

Hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar yarından itibaren artarak mevsim normalleri civarına yükselecek. 

3 büyük ilde hava nasıl olacak?

İstanbul'da sıcaklığın yarın 15 derece, cuma günü en düşük 7 en yüksek 18 derece, cumartesi günü de en düşük 8 en yüksek 17 derece olması bekleniyor.

Ankara'da önümüzdeki hafta başına kadar yağış beklenmiyor. Yarın günün en yüksek sıcaklığı 14 derece, cuma günü en düşük 3 en yüksek 17, cumartesi günü de en düşük 5 en yüksek 20 derece olacağı tahmin ediliyor.



İzmir'de de sıcaklık hafta sonuna kadar 20 ila 24 derece olacak.

Yağmurlu hava pazar günü yeniden geliyor

Türkiye, hafta sonundan itibaren ise yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek.

Pazar gününden itibaren yeni bir yağışlı havanın görülmesinin beklendiğini belirten Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci şöyle konuştu:

"Cumartesi günü için ülkemizin güneydoğusunda yani Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde; Ağrı, Van, Hakkari çevrelerinde aralıklı yağış bekliyoruz. Yağmur şeklinde görülecek yağışlar pazar gününden itibaren 4 gün boyunca ülkemizi etkisi altına alacak."


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


havadurumu

Yazılım EMA