HASAN’IN BAYRAK AŞKI KARŞILIKSIZ KALMADI
Eklenme : 03.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

HASAN’IN BAYRAK AŞKI KARŞILIKSIZ KALMADI

Türk Bayrağı’na olan sevdası ile bilinen Çine’nin Kargı Mahallesi’nde yaşayan Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı isteği Çine Belediyesi tarafından yerine getirildi.

Evinde birçok Türk Bayrağı bulunan Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı talebi Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer tarafından yerine getirildi. Türk Bayrağı’na olan sevdası ile bilinen zihinsel engelli Hasan Bayram kendisine hediye edilen Türk Bayrağı’nı görünce duygusal anlar yaşandı. Ayrıca rengi solmuş bayraklar yenileri ile değiştirildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in selamı ile Bayram ailesini ziyaret eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “Engelli kardeşimizin talebini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Türk Bayrağı bizim her şeyimiz ve böyle engelli kardeşlerimizin talebi de bizim için bir emirdir. Her daim onların yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine bayrak sevda

Yazılım EMA