GÜNLERDİR MAHSUR KALAN MİNİK KÖPEK KURTARILDI
Eklenme : 19.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

GÜNLERDİR MAHSUR KALAN MİNİK KÖPEK KURTARILDI

Çine'de neredeyse yüksekliği 4 metreyi bulan çay içerisinde günlerce mahsur kalan köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 



Çine Hamitabat Mahallesi'nde bulunan ve yüksekliği neredeyse 4 metreyi bulan çay içerisinde yaklaşık 10 gündür mahsur kalan ve vatandaşlar tarafından çaya atılan gıdalar ile beslenen köpek yavrusu ihbar üzerine harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine İtfaiye Daire Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen kurtarma operasyonu ile özgrülüğüne kavuşturuldu. Yavru köpeği günlerce besleyen ancak bir türlü mahsur kaldığı çay içerisinden çıkaramayan vatandaşlar köpeği kurtaran itfaiye görevlilerine teşekkür etti. Vatandaşlar, "Biz elimizden geldiğince günlerce köpeği besledik. Çıkış yolu bulur diye düşündük ancak günlerce çay içerisindeydi. Ne yazık ki bu süre zarfında su veremedik. Yardıma muhtaç minik canlıyı yeniden özgürlüğüne kavuşturan ekiplere çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Not: Köpeğin çay içerisinden kurtarılma anları itfaiyede görevli bir personel tarafından istenmediği için görüntülenememiştir. Siz değerli takipçilerimizden özür dileriz. 


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA