GÜNEŞ: TARAFTARIMIZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ
Eklenme : 26.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

GÜNEŞ: TARAFTARIMIZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Çine Madranspor, Pazar günü oynanacak 6 puan değerindeki maç için kenetlendi. Teknik Direktör Sunay Güneş, “Pazar günü saat 14:00’teki Kemalpaşa maçı için tüm Çine halkını Yüksel Yalova Stadına bekliyoruz. Onlar yoksa biz bir kişi eksiğiz. Taraftarımız bizim en büyük gücümüzdür” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, Pazar günü ligin son sırasındaki Kemalpaşaspor ile mücadele edecek. 11 puan ile 8. Sırada bulunan Madranspor, 5 puan ile son sıradaki Kemalpaşaspordan alacağı 3 puan ile ligdeki yerini garantilemeye çalışacak.

“TAŞIN ALTINA ELİNİ DEĞİL, GÖVDESİNİ KOYMASI GEREKİYOR”

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, “Bu haftaki maç bizim olmazsa olmazımız. Başka bir Çine Madranspor yok” diyerek, tüm Çine halkına maça davet etti. Güneş, “Biz takımımızı 2019-2020 sezonunda bu lige çıkarttığımızda çok zor şartlarda bunu başardık. Şimdi de statü gereği zorlu bir mücadele içerisindeyiz. Ligimizde 5 Aydın takımıyız ama baktığınızda en mütevazi bütçe ile en kısıtlı imkanlarla mücadele veren takımız. Ama biz bunları hiçbir zaman mazeret olarak söylemedik. Çünkü çok güçlü ve karakterli bir futbolcu kadromuz var. Bana göre aslında profesyonel lige hak eden bir takım, camia ve bir ilçeyiz. Ancak birlik ve bütünlük olduğu zaman bunlar gerçekleşiyor. gerektirmekte. Bu takımı hak ettiği yerde tutmak için Çine’deki kurum ve kuruluşlar, işletmeler başta olmak üzere burada kim ekmek yiyorsa bu taşın altına elini değil, gövdesini koyması gerekiyor. İşte o birlik ve beraberlik olduğu zaman başarı geliyor. 3. Lige çıktığı zaman bu camiada o birlik ve beraberlik vardı. Çok güçlü bir yönetim vardı. Bu bütünlük sayesinde başarı geldi” diye konuştu.

"SON DÜDÜĞE KADAR BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“Tedavisi devam eden Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer için rabbimden acil şifalar diliyorum” diyen Teknik Direktör Sunay Güneş, “Allah’ın izniyle inşallah kendisi eskisinden daha güçlü olarak hem görevinin başına hem de aramıza tekrar gelecek. Bunun en kısa sürede gerçekleşeceğini canı gönülden inanıyoruz. Çünkü kendisi güçlü bir insan. Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Tuncay Erçin tek başlarına savaşıyorlar. Burada son düdüğe kadar geri adım atmadan, savaşan, her maçı kazanmak için oynayan, vazgeçmeyen, şartlar ve imkanlar ne olursa olsun bu camia için savaşan çok güçlü ve karakterli bir kadromuz var. Allah hepsinden razı olsun, gerçekten hepsi de birbirinden karakterli bir futbolcu kadrosu ve biz son düdüğe kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Artık son 6 haftaya girilirken tüm Çine halkından rica ediyorum, bu takıma sahip çıkın. Bu takım düşmesin.

“TÜM ÇİNE HALKINI YÜKSEL YALOVA STADINA BEKLİYORUZ”

Deplasman maçlarında çok fazla hakaret ve baskılara maruz kaldıklarını belirten Teknik adam Sunay Güneş, “Geçen haftaki Muğla deplasmanında yaşadıklarımızı bir biz biliyoruz. Maça çıkarken, maç esnasında ve maç sonunda yediğimiz hakaretler, baskılar, maç sonrasındaki itiş-kakışları biz yaşadık. Her deplasman hemen hemen biz bunları yaşıyoruz. Ama Çine Madran camiası olarak biz misafirperverliği en üst seviyede ve en iyi şekilde yapıyoruz. Ama rakipleri savaşta her şey mubahtır edası ile ellerinden geleni yapıyor bizi yıldırmak için. Biz böyle bir mücadelenin içerisindeyiz. Buradan tüm halkımızdan ricam, bu takıma sahip çıkın. Madranspor bu ilçenin takımıdır. O yüzden takımızı hep beraber hak ettiği bu ligde tutalım. Pazar günü saat 14:00’teki Mustafa Kemalpaşa maçına tüm Çine halkını Yüksel Yolava Stadına bekliyoruz. Onlar yoksa biz bir kişi eksiğiz. Taraftarımız bizim en büyük gücümüzdür. Çine halkı bu takımı 3.Lige çıkarttı ve istediklerinde bu statta yer yeri oynatıyorlar. Sarı Zeybekler Grubuna, halkımıza rica ediyoruz, 12. kişi olarak bize destek olun. Son 3 haftadır tedavilerle sahaya çıkıp mücadele veren futbolcularımıza, tribünleri doldurarak lütfen destek olun. Zor şartlarda bu ilçe için biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Artık gün, kenetlenme günü ve Çine halkını yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA