GÖNÜLLERİN BAŞKANI YENİDEN GÖREVDE
Eklenme : 10.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

GÖNÜLLERİN BAŞKANI YENİDEN GÖREVDE

Çine'de 9 yıldır Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve bir süreliğine görevine ara veren Timuçin Karabulut Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak'ın ataması ile yeniden Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi.



Çine'de 9 yıldır Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve bir süreliğine görevine ara veren Timuçin Karabulut Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak'ın ataması ile yeniden Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi. Çine'de siyasetin sevilen yüzü CHP'nin önemli siyasetçilerinden ve bir ara adı Belediye Başkan Adayı olarak anılan Timuçin Karabulut, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak'ın talimatı ile yeniden Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. 9 yıldır Belediye başkanlık görevini yürüten ve bir süre görevine ara veren Timuçin Karabulut yeniden Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. 

CENAZE ARACI BİLE KULLANMIŞLIĞI VAR

Halk ile diyaloğu ve samimi tavırları ile İlçe siyasetinde dikkatleri üzerine çeken ve sosyal faaliyetleri ve Belediye içerisinde görevi olmadığı halde sorun çözme ve kriz yönetme gibi bir çok eylemlere imza atan cenaze araç şoförü hastalandığında şoförlük yaparak vatandaşa hizmet konusunda ciddi bir yaklaşım sergileyen Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut'u Belediye Başkan Yardımcısı olarak belirleyen Başkan Mehmet Kıvrak, "Çinemize hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından gerçekleştirdiğimiz ilk meclis toplantımız sonrası Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Timuçin Karabulut'u atadım. Sayın Timuçin Karabulut merhum Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer döneminde de almış olduğu bu görevi layıkı ile yerine getirmişti. Timuçin Karabulut, görevinde deneyimli ve başarılı bir arkadaşımız. Çine’miz için birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Kendisine ve Çine’mize hayırlı olsun” dedi. (YUSUF GİRGİN)


Serkan 13.04.2024 02:43
Çineye ders olsun bıkmıstık bu örgütlenmelerden demi Çine az bile bize az Mehmet kıvrak gelınce hepsını düzeltecektı sözde 5 sene degıl 50 sene yıyın bitirin çineyi az bile çineye.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA